Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

Winnaars “Meer dan handen” prijzen 2018 bekend

Vrijdag 2 februari zijn de “Meer dan handen” vrijwilligersprijzen 2018 uitgereikt. Helaas behoort de Opstap niet tot één van de winnaars.

De juryprijzen gingen naar RestoVanHarte, GOUDasfalt uit Gouda en Abdellah Aknin van Weekendschool Tilburg. De publieksprijzen werden gewonnen door ANWB AutoMaatje, De Grootste Gehaakte Deken uit Leeuwarden en Ammy van der Weide-van Wezel uit Goeree-Overflakee. De gemeente Gouda won de wisseltrofee voor gemeenten voor de erkenning en waardering die zij geven aan het vrijwilligerswerk in hun gemeente.

Wij bedanken ieder die ons steunde en op ons gestemd heeft! Volgend jaar is er weer een editie van Meer dan handen en dan doen we zeker weer mee!

“Ridder in de Orde van RTV Noord”

Woensdagmorgen 25 april werden in De Opstap twee “Ridder in de Orde van RTV Noord” lintjes uitgereikt door verslaggever Theo Sikkema van de omroep. Gast Jan…

Lees verder

De nieuwe folder is klaar

Zojuist hebben we de nieuwe  Folder De Opstap 2018  ontvangen, dank Tinka Kazemier.

Lees verder

Eerste jaar van logeerhuis De Opstap succesvol verlopen.

Het eerste jaar van het logeerhuis De Opstap in de Molukkenstraat te Groningen is succesvol verlopen. Het logeerhuis, dat in januari 2017 werd geopend, is een…

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter