Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

Voorlichtingsbijeenkomsten december

Logeerhuis De Opstap heeft nog behoefte aan een aantal extra vrijwilligers. Daarom worden er in december nog een drietal voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

Inroostering
Omdat het logeerhuis zowel overdag als ‘s nachts geopend is zijn er altijd vrijwilligers aanwezig. Ook tijdens de vakantieperiode en met de feestdagen. De vrijwilligers hebben de keus om in de ochtend, middag en avond ingeroosterd te worden. Ook worden er nachtdiensten gedraaid.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Kom bij belangstelling en/of behoefte aan meer informatie, kom dan naar één van de voorlichtingsbijeenkomsten bij Humanitas aan de Akerkhof zz 22 op één van de volgende data:

Maandag 12 december van 19:00 uur tot 20:30 uur;
Dinsdag 13 december van 10:00 uur tot 11:30 uur;
Donderdag 15 december van 14:00 uur tot 15:30 uur.

Meer informatie
Ook vrijwilliger worden bij logeerhuis De Opstap? Neem dan contact op met projectondersteuner Margit Vegter. Telefoon: 06-53240002. E-mail: m.vegter@humanitas.nl.

Nieuwe flyer!

We hebben een nieuwe Flyer om vrijwilligers te werven.      

Lees verder

Protestantse kerk De Fontein doneert 1700 euro aan de Opstap.

  Een enorme verrassing! Zo kan je het bericht dat wij op 18 november van de PKN (Protestantse Kerk Nederland) gemeente De Fontein ontvingen wel noemen….

Lees verder

ChristenUnie op bezoek bij de Opstap

Op zaterdag 10 november heeft een delegatie van de ChristenUnie een bezoek gebracht aan logeerhuis de Opstap. Dit bezoek vond plaats in het kader van de…

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter