Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

Protestantse kerk De Fontein doneert 1700 euro aan de Opstap.

 

Een enorme verrassing!
Zo kan je het bericht dat wij op 18 november van de PKN (Protestantse Kerk Nederland) gemeente De Fontein ontvingen wel noemen.

“De pkn gemeente De Fontein heeft onlangs haar jaarlijkse najaarsmarkt weer gehouden”, zo begon het bericht. Daarna volgde een ongelooflijke mededeling: men had besloten om het bedrag dat de markt had opgebracht (6800 euro) te verdelen over 4 goede doelen. Daar is de Opstap er één van. Een bedrag van 1700 euro is inmiddels naar de Opstap overgemaakt! We zijn er nog een beetje beduusd van maar we vinden het geweldig en hartverwarmend dat De Fontein ons met dit grote bedrag steunt. De Opstap moet het hebben van subsidies, bijdragen van fondsen en donaties. Giften zijn dus meer dan welkom. We bedanken de PKN gemeente De Fontein en alle mensen die zich voor de najaarsmarkt hebben ingezet en die dit mogelijk hebben gemaakt.   

De PKN gemeente De Fontein richt zich op de noordelijke stadswijken en is gevestigd aan de Eikenlaan

Nieuwe flyer!

We hebben een nieuwe Flyer om vrijwilligers te werven.      

Lees verder

Protestantse kerk De Fontein doneert 1700 euro aan de Opstap.

  Een enorme verrassing! Zo kan je het bericht dat wij op 18 november van de PKN (Protestantse Kerk Nederland) gemeente De Fontein ontvingen wel noemen….

Lees verder

ChristenUnie op bezoek bij de Opstap

Op zaterdag 10 november heeft een delegatie van de ChristenUnie een bezoek gebracht aan logeerhuis de Opstap. Dit bezoek vond plaats in het kader van de…

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter