Op woensdag 28 december is er van 10.00 tot 14.00 uur open dag in het huis aan de Molukkenstraat 202 in Groningen. Inwoners van Groningen, potentiële toekomstige gasten, mantelzorgers en (potentiële) vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De koffie staat klaar!

De open dag: het is inmiddels een traditie aan het eind van het jaar. Mensen uit de buurt komen langs, andere geïnteresseerden hebben wel eens van de Opstap gehoord en willen eens komen kijken. En vrijwilligers van de Opstap laten hun familie of vrienden graag zien wat zij doen en waar zij zich voor inzetten. Er ontstaan vaak mooie gesprekken en de aanwezige vrijwilligers kunnen op grond van hun eigen ervaringen vragen van bezoekers beantwoorden. Kortom, de open dag is een mooie gelegenheid om in een informele fijne sfeer meer over De Opstap te weten te komen. Dat geldt zeker ook voor mensen die op zoek zijn naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk.

Kom gezellig langs!  Vooraf aanmelden is niet nodig. Naast koffie en thee wordt er ook voor soep en een hapje en een drankje gezorgd. Komt 28 december niet uit? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een ander moment. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-23012372. Van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.