Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

Meer gasten . Topdagen voor de Opstap..

Nu de zomer voorbij is en we de herfst zijn ingestapt wordt het tijd om terug te blikken op de warme zomer.

We zijn blij om te zien dat De Opstap steeds meer gasten ontvangt. Regelmatig logeren er vier of vijf mensen in het huis en zijn dus soms alle kamers bezet. Juli was een topmaand met een bezettingspercentage van maar liefst 85%. Het huis is 1 week gesloten geweest vanwege de vakanties. In die tijd is er een schoonmaakbedrijf aan het poetsen geweest zodat alles weer glansde en glom. Het was in de verdere vakantieperiode iets rustiger, maar eind augustus was er weer volop belangstelling voor een verblijf in de Opstap. Zorgverleners zoals ziekenhuizen en de buurtzorg verwijzen regelmatig naar ons door . En we krijgen steeds meer naamsbekendheid: mensen lezen over ons in de krant of ze horen van kennissen over ons bestaan. Mooi om te zien. Dit jaar hebben al meer dan 60 gasten in de Opstap gelogeerd. We hopen in de komende maanden weer veel nieuwe gasten een fijn logeeradres te kunnen bieden.

Nieuwe flyer!

We hebben een nieuwe Flyer om vrijwilligers te werven.      

Lees verder

Protestantse kerk De Fontein doneert 1700 euro aan de Opstap.

  Een enorme verrassing! Zo kan je het bericht dat wij op 18 november van de PKN (Protestantse Kerk Nederland) gemeente De Fontein ontvingen wel noemen….

Lees verder

ChristenUnie op bezoek bij de Opstap

Op zaterdag 10 november heeft een delegatie van de ChristenUnie een bezoek gebracht aan logeerhuis de Opstap. Dit bezoek vond plaats in het kader van de…

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter