Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

De Opstap maakt zich op voor de start

De vrijwilligers van Stichting Logeerhuis De Opstap werken enthousiast aan de realisatie van De Opstap. Het bestuur is druk in de weer met het zoeken naar passende huisvesting en er is sinds kort een eigen website.

Huisvesting
Op dit moment is het logeerhuis nog niet open, maar de voorbereidingen voor de realisatie van De Opstap zijn in volle gang. Het bestuur is hoopvol gestemd dat het zal lukken om nog in de loop van dit jaar geschikte huisvesting te vinden. De vrijwilligers werken ondertussen enthousiast aan de realisatie van het logeerhuis.

Informatie online
Met de nieuwe website is het logeerhuis vindbaar voor de vrijwilligers, externe relaties en geïnteresseerden van De Opstap. Als het bekend is wanneer het logeerhuis open gaat wordt de informatie op de website aangevuld met informatie voor (potentiële) gasten zoals de huisregels.

Huis voor herstel en respijt
De Opstap wordt een logeerhuis voor herstel en respijt in Groningen waar circa vijf gasten kortdurend kunnen verblijven. Het logeerhuis is bedoeld voor mensen die bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog niet alleen thuis kunnen zijn een plek nodig hebben om te herstellen. Ook is De Opstap bedoeld voor mensen die tijdelijk geen beroep kunnen doen op mantelzorg en respijtzorg nodig hebben.

Meer informatie
De nieuwe website is te vinden op https://www.deopstap050.nl/. Meer weten over logeerhuis De Opstap? Neem dan contact op met Wike de Boer, voorzitter van het bestuur. Telefoon: 050-5413206. E-mail: voorzitter@deopstap050.nl.

foto de opstap groningen (3)

Nieuwe flyer!

We hebben een nieuwe Flyer om vrijwilligers te werven.      

Lees verder

Protestantse kerk De Fontein doneert 1700 euro aan de Opstap.

  Een enorme verrassing! Zo kan je het bericht dat wij op 18 november van de PKN (Protestantse Kerk Nederland) gemeente De Fontein ontvingen wel noemen….

Lees verder

ChristenUnie op bezoek bij de Opstap

Op zaterdag 10 november heeft een delegatie van de ChristenUnie een bezoek gebracht aan logeerhuis de Opstap. Dit bezoek vond plaats in het kader van de…

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter