Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

ChristenUnie op bezoek bij de Opstap

Op zaterdag 10 november heeft een delegatie van de ChristenUnie een bezoek gebracht aan logeerhuis de Opstap. Dit bezoek vond plaats in het kader van de “Samaritanentour”, een initiatief waarbij individuen of organisaties die zich belangeloos inzetten voor hun medemens in het zonnetje worden gezet. De Opstap heeft bij dit bezoek de prijs “Barmhartige Samaritaan” uitgereikt gekregen. De delegatie van de Christen Unie overhandigde ons als waardering voor het werk van al onze vrijwilligers een  taartje met een afbeelding van een barmhartige Samaritaan.

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht heeft de ChristenUnie een heuse tour door de nieuwe gemeente gemaakt langs verschillende “Barmhartige Samaritanen”. De Opstap is een van de uitverkoren initiatieven omdat wij met de inzet van vrijwilligers een gezellige logeerplek bieden aan mensen die thuis geen beroep op mantelzorg kunnen doen.

Nieuwe flyer!

We hebben een nieuwe Flyer om vrijwilligers te werven.      

Lees verder

Protestantse kerk De Fontein doneert 1700 euro aan de Opstap.

  Een enorme verrassing! Zo kan je het bericht dat wij op 18 november van de PKN (Protestantse Kerk Nederland) gemeente De Fontein ontvingen wel noemen….

Lees verder

ChristenUnie op bezoek bij de Opstap

Op zaterdag 10 november heeft een delegatie van de ChristenUnie een bezoek gebracht aan logeerhuis de Opstap. Dit bezoek vond plaats in het kader van de…

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter