Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

Bestuurslid Sietske Boekema vertelt over De Opstap op OOG radio

Bestuurslid Sietske Boekema vertelde op dinsdag 22 november op OOG radio over de laatste ontwikkelingen rondom het logeerhuis. De Opstap verschijnt regelmatig in het nieuws. Op de website is daarom een pagina aangemaakt met de berichten en interviews die er tot nu toe over De Opstap in de media verschenen zijn.

Interview Sietske Boekema

Bestuurslid Sietske Boekema vertelde in de ochtendshow op OOG radio over het doel van De Opstap, het klussen door de vrijwilligers en de pilotfase waarin De Opstap zichzelf mag bewijzen. Ook bestuurslid Wike de Boer werd in november in een radioprogramma op RTV Noord geïnterviewd over het logeerhuis.

In de media

Sinds de voorbereidingsfase en de drukte rondom de deelname aan de jubileumwedstrijd van het VSBfonds vorig jaar verschijnt De Opstap regelmatig in het nieuws. Daarom is er op de website een overzicht gemaakt van publicaties over het logeerhuis in de media.

Meer informatie
Meer weten over logeerhuis De Opstap? Neem dan contact op met projectondersteuner Margit Vegter. Telefoon: 06-53240002. E-mail: m.vegter@humanitas.nl.

Van links naar rechts: Sietske Boekema, Peter Doting, Jeanet Grimmius, Albertien van Dijk en Wike Boersma.

Van links naar rechts: Sietske Boekema, Peter Doting, Jeanet Grimmius, Albertien van Dijk en Wike de Boer.

Nieuwe flyer!

We hebben een nieuwe Flyer om vrijwilligers te werven.      

Lees verder

Protestantse kerk De Fontein doneert 1700 euro aan de Opstap.

  Een enorme verrassing! Zo kan je het bericht dat wij op 18 november van de PKN (Protestantse Kerk Nederland) gemeente De Fontein ontvingen wel noemen….

Lees verder

ChristenUnie op bezoek bij de Opstap

Op zaterdag 10 november heeft een delegatie van de ChristenUnie een bezoek gebracht aan logeerhuis de Opstap. Dit bezoek vond plaats in het kader van de…

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter