Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

Bestuurslid Sietske Boekema vertelt over De Opstap op OOG radio

Bestuurslid Sietske Boekema vertelde op dinsdag 22 november op OOG radio over de laatste ontwikkelingen rondom het logeerhuis. De Opstap verschijnt regelmatig in het nieuws. Op de website is daarom een pagina aangemaakt met de berichten en interviews die er tot nu toe over De Opstap in de media verschenen zijn.

Interview Sietske Boekema

Bestuurslid Sietske Boekema vertelde in de ochtendshow op OOG radio over het doel van De Opstap, het klussen door de vrijwilligers en de pilotfase waarin De Opstap zichzelf mag bewijzen. Ook bestuurslid Wike de Boer werd in november in een radioprogramma op RTV Noord geïnterviewd over het logeerhuis.

In de media

Sinds de voorbereidingsfase en de drukte rondom de deelname aan de jubileumwedstrijd van het VSBfonds vorig jaar verschijnt De Opstap regelmatig in het nieuws. Daarom is er op de website een overzicht gemaakt van publicaties over het logeerhuis in de media.

Meer informatie
Meer weten over logeerhuis De Opstap? Neem dan contact op met projectondersteuner Margit Vegter. Telefoon: 06-53240002. E-mail: m.vegter@humanitas.nl.

Van links naar rechts: Sietske Boekema, Peter Doting, Jeanet Grimmius, Albertien van Dijk en Wike Boersma.

Van links naar rechts: Sietske Boekema, Peter Doting, Jeanet Grimmius, Albertien van Dijk en Wike de Boer.

Vacature: Nachtwacht (participatiebaan)

De Opstap zoekt zo snel mogelijk iemand die ‘s nachts op onze gasten kan passen. In principe kan je ‘s nachts gewoon slapen in de logeerkamer,…

Lees verder

Nieuwsbrief mei 2019 is uit!

Nieuwsbrief mei 2019

Lees verder

Gasten blij met De Opstap

Op een beoordelingsformulier kunnen gasten aangeven wat zij van De Opstap vinden. Het is een aangenaam huis, gastvrij en vriendelijk. Dat is het beeld dat gasten van…

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter