Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

Anneliese enthousiast over vrijwilligerswerk bij De Opstap

Oud-verpleegkundige Anneliese heeft zich aangemeld als vrijwilliger. Het draait in het leven niet alleen om het nemen maar ook om het geven, vindt ze. Daarom hoopt ze zich bij De Opstap enthousiast in te kunnen zetten als gastvrouw voor twee dagdelen in de week.

Onderdeel van de doelgroep

“Als ik uit het ziekenhuis kom en nog niet alleen thuis kan zijn, dan hoor ik bij de doelgroep van het logeerhuis,” dacht Anneliese toen ze vorig jaar hoorde over De Opstap. Tijdens de actie in het kader van de jubileumwedstrijd van het VSBfonds stemde ze dan ook meteen op het project en vroeg ze anderen dit ook te doen. “De Opstap won de prijs niet, maar het logeerhuis komt er toch!” vervolgt ze.

Oud-verpleegkundige

Als oud-verpleegkundige zit het zorgen Anneliese in het bloed. Een achtergrond in de zorg is echter geen voorwaarde om vrijwilliger te worden. Iedereen die om mensen geeft is welkom als vrijwilliger bij De Opstap. Anneliese: “Ik vind het een kleine moeite om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor de gasten. Dat is waar ik voor ga. Gezellig, warm en met aandacht, in de hoop dat er ook veel gelachen zal worden. In januari 2017 gaat De Opstap open. Ik kan niet wachten!”

Meer informatie
Voordat het logeerhuis open gaat zijn er nog meer vrijwilligers nodig die een aantal dagdelen per week beschikbaar zijn als gastheer, gastvrouw of slaapvrijwilliger. Wil jij ook vrijwilliger worden bij logeerhuis De Opstap? Neem dan contact op met projectondersteuner Margit Vegter. Telefoon: 06-53240002. E-mail: m.vegter@humanitas.nl.

 

foto de opstap groningen (2)

Nieuwe flyer!

We hebben een nieuwe Flyer om vrijwilligers te werven.      

Lees verder

Protestantse kerk De Fontein doneert 1700 euro aan de Opstap.

  Een enorme verrassing! Zo kan je het bericht dat wij op 18 november van de PKN (Protestantse Kerk Nederland) gemeente De Fontein ontvingen wel noemen….

Lees verder

ChristenUnie op bezoek bij de Opstap

Op zaterdag 10 november heeft een delegatie van de ChristenUnie een bezoek gebracht aan logeerhuis de Opstap. Dit bezoek vond plaats in het kader van de…

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter