Vrijwilligers maken het mogelijk!

Tekstgrootte:    A    A    A

Winnaars “Meer dan handen” prijzen 2018 bekend

Vrijdag 2 februari zijn de “Meer dan handen” vrijwilligersprijzen 2018 uitgereikt. Helaas behoort de Opstap niet tot één van de winnaars.

De juryprijzen gingen naar RestoVanHarte, GOUDasfalt uit Gouda en Abdellah Aknin van Weekendschool Tilburg. De publieksprijzen werden gewonnen door ANWB AutoMaatje, De Grootste Gehaakte Deken uit Leeuwarden en Ammy van der Weide-van Wezel uit Goeree-Overflakee. De gemeente Gouda won de wisseltrofee voor gemeenten voor de erkenning en waardering die zij geven aan het vrijwilligerswerk in hun gemeente.

Wij bedanken ieder die ons steunde en op ons gestemd heeft! Volgend jaar is er weer een editie van Meer dan handen en dan doen we zeker weer mee!

Winnaars “Meer dan handen” prijzen 2018 bekend

Vrijdag 2 februari zijn de “Meer dan handen” vrijwilligersprijzen 2018 uitgereikt. Helaas behoort de Opstap niet tot één van de winnaars. De juryprijzen gingen naar RestoVanHarte,…

Lees verder

Interview in de Seniorenkrant Groningen

In de Seniorenkrant Groningen is een interview over de Opstap verschenen. De eerste in 2018.

Lees verder

Nieuwsbrief december 2017

Eind 2017 is de laatste nieuwsbrief uitgekomen. Als je hem nog een keer wilt lezen klik dan op de volgende link Nieuwsbrief december 2017

Lees verder

Waar kunt u ons vinden?
Stichting Logeerhuis De Opstap
Molukkenstraat 202
9715 NZ Groningen

T 050 204 2500
info@deopstap050.nl

Sociale media

sm_facebook  sm_twitter